Hur registrerar jag mig?
För att kunna boka dina pass via vår hemsida måste du vara medlem och ha ett giltigt träningskort. Logga in dig med ditt kortnummer (du ser siffrorna på ditt medlemskort, skriv alla siffror inklusive de första nollorna).


När du loggar in använder du dina 6 första siffror i personnumret; (år, mån,dag) som lösenord.


Bokningsregler & avbokning
Bokning och avbokning måste ske senast 2 timmar innan passet. Detta görs på vår hemsida, app eller reception. Vi tar inte emot bokningar eller avbokningar via mail.

Du kan checka in/hämta din biljett till dina bokade pass från 120 minuter men senast 10 minuter innan passets start. Görs inte detta går din plats automatiskt till någon väntande motionär i lokalen.
Om inte avbokning resp. inloggning sker efter dessa bokningsregler kommer du få en varning. Tredje gången detta händer spärras ditt kort från att kunna boka pass. För att släppa på spärren så att du kan boka fler pass kan du lösa spärren i receptionen mot en avgift på 1000 kr.
Du kan boka in dig på 4 pass per 5-dagars period. Max 2 bokningar per dag. Bokar du en reservplats räknas det som en bokning.


Ändra ditt lösenord
När du loggat in dig kan du ändra ditt lösenord genom att gå till rubriken "Personuppgifter " i vänstra menyn.

Vilka pass behöver jag boka plats på?
Du kan boka plats på pass i lilla salen, spinningsalen samt cirkelgymmet. Övriga pass är drop-in vilket innebär att du inte kan boka plats till dessa pass utan istället checkar in lokalen tidigast 120 minuter innan passet börjar.

Varför behöver jag boka plats?
För att du ska vara säker på att du får en plats till våra populära pass som ofta blir fulla behöver du boka en plats.

Hur bokar jag plats på ett pass?
Genom att klicka på Schema/boka pass i den översta menyn och logga in dig med de uppgifter du har registrerat på Friskis&Svettis Kristianstad.

När kan jag boka plats på ett pass?
Sju dagar innan, när passet har varit.

Vad betyder "Boka reservplats "?
Om alla ordinarie platser är fullbokade kan man boka sig på en reservplats. På hemsidan kan man sedan kolla om du fått ordinarie plats. Bekräftelse kommer på mailen du har registrerat hos oss. Har du inte fått besked 120 minuter innan passet börjar har du inte kommit med på passet och din reservplats försvinner. Du ansvara för att själv har koll på om din reservplats blir en ordinarie bokning. När den blir det gäller bokningsreglerna som ovan.

Bokningsregler av gyminstruktioner
Du som har gymkort (även dagkort), allträning eller klippkort har rätt att boka gyminstruktion.. Du måste ha ett giltigt träningskort innan du bokar en instruktion. På varje instruktion finns det en plats att boka. Vid speciella önskemål så som Tema Instruktion (kettlebells, löpning, fotboll o.s.v), bokning av ung i gymmet instruktion och speciella krav enligt sjukgymnasten så ber vi dig boka din instruktion via receptionen. Är ni två som absolut vill ha en instruktion tillsammans så bokar ni in en av er men kommer båda på den utsatta tiden. Dock innebär detta att ni båda kommer att få exakt samma träningsprogram och att det inte finns något utrymme för individualisering.

Har du ett årskort har du rätt att boka 3 instruktioner under året, 4 månaderskort samt klippkort ger det dig rätten att boka 2 instruktioner, 1 månadskort ger dig rätten att boka en instruktion

Bokning kan göras 30 dagar i förväg och avbokning måste ske senast 2 timmar innan passet. Detta görs på vår hemsida.
Du måste hämta ut din biljett i våra incheckningsdatorer senast 10 minuter innan instruktionens start.

 
Denna tjänst är utvecklad av BRP Systems AB.